Op werkdagen besteld, direct onderweg

Géén verzendkosten v.a. € 75,00

Over ons

Wat doen wij?

Geweldigschoon specialiseert zich al ruim 15 jaar in het vereenvoudigen van dagelijkse reinigingswerkzaamheden voor o.a. raam, keuken, badkamer en woonkamer.

Met ons assortiment van hoogwaardige microvezelproducten zorgen wij op eenvoudige wijze voor een hygiënisch schoon en streeploos resultaat.

Zo maken we de dageijkse reinigingswerkzaamheden in en om het huis niet alleen leuker én makkelijker, maar zorgen we ook voor een besparing van kostbare tijd.  

Doordat onze microvezelproducten een schoon en streeploos resultaat behalen zonder toevoeging van reinigingsmiddelen, dragen we bij aan de vermindering van omgevingsbelastende reinigingsmiddelen. 

Bekijk onze producten
Wat doen wij?
Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Geweldigschoon is in 2008 opgericht door Irene en Jan Rosenkamp en is ontstaan uit hun passie voor het werken met kwalitatief hoogwaardige microvezelproducten.

In 2018 hebben Suzanne en Bastiaan Rosenkamp de dagelijkse werkzaamheden binnen Geweldigschoon overgenomen en het assortiment stap voor stap uitgebreid.  

Inmiddels heeft Geweldigschoon meer dan 60.000 particuliere - en zakelijke klanten naar alle tevredenheid geholpen. 

Bekijk onze producten

Veilig en vertrouwd

Dankzij onze grote voorraden leveren wij snel en zijn onze prijzen scherp en competitief.

Wij zijn trots op onze uitstekende klantenservice en de flexibiliteit die we al zoveel jaren aan onze particuliere en zakelijke klanten kunnen bieden.

Alle connecties op onze website verlopen over een beveiligde verbinding (SSL). Dit is te zien aan het hangslotje in je webbrowser. Zo kan privé informatie niet gekaapt worden als je via een onveilige verbinding onze website bezoekt.

Bekijk de producten
Veilig en vertrouwd